martes, 18 de marzo de 2008

CARTA A LOS MOSSOS D'ESQUADRA


El otro día estaba mirando el cuestionario personal que las personas que quieren presentarse a las oposiciones de mosso d'esquadra han de rellenar. Me sorprendió negativamente esta pregunta.

Es vosté afeccionat d'algun equip de futbol? Si es així, de quin?

La pregunta me pareció tan discriminatoria que no tuve otra alternativa que mandar una carta al responsable de los mossos d'esquadra, con copia para el Conseller d'Interior.

Senyor Joan Puig,

Respecte al procés de selecció per tal de formar part del cos de Mossos d'Esquadra considero que incloure una pregunta sobre les afeccions i els gustos futbolístics dels candidats i candidates no dóna cap informació rellevant de cara al desenvolupament de la feina i, per tant, és una pregunta inútil i que considero que pot ser discriminatoria.

Per aquest motiu, li agraïria que em donés una resposta a aquest tema.

Rebi una cordial salutació,

Signat: Hilari Aguilar Rodríguez.



La respuesta que recibi fue la siguiente:

Estimat senyor Aguilar,

Des de Mossos d'Esquadra mai hem volgut tenir una visió discriminatoria d'aquesta pregunta. De fet, l'objectiu d'aquesta és únicament econòmic, ja que la seva resposta ens ajuda a estalviar fases del procés de selecció. Si la persona afirma que és afeccionada del Real Betis Balompie té convalidada amb la major puntuació possible la prova de tir.

Rebi una cordial salutació,

Joan Puig, Cap de Mossos d'Esquadra.

5 comentarios:

Taratan dijo...

Hostiaaaaaaaaaaaaaa

Anónimo dijo...

no me lo puedo creer, podias escribir otra carta y que te descrbiria, equipo por equipo las puntaciones y los baremos haber si me animo, INCREIBLE Y LAMENTABLE

FALCAO

Raul dijo...

ARREAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Tremendo jajaja...

Conestale de nuevo Hilario jajaja...madre santa..

Anónimo dijo...

Este Hilario es un cachondo jajajaja no tiene guasa ni ná el tío. ¿No veis que está de broma?

Hilario dijo...

Ey, que no cunda el pánico, que ha sido una ida de olla de las mías escrita con mucha ironía a raiz de lo ocurrido el pasado sábado en el Benito Villamarín.

Tranquilos, que si queréis ser mossos d'esquadra no os van a preguntar nada de eso jejejejeje.

Saludos.