jueves, 26 de febrero de 2009

EL SOMNI DELS NENS


Hace cuestión de un mes me hicieron llegar un correo que respondía a una petición de la Fundació El Somni dels Nens (El sueño de los niños) www.elsomnidelsnens.org

Es una Fundación que está centrada en conseguir el sueño de diferentes niños y niñas. Tal y como ellos explican en su web

Tot i que el nom i l’objecte social original de la fundació fan referència específica als somnis dels nens malalts, al llarg dels anys la fundació ha anat evolucionant i ampliant el ventall de serveis, programes i activitats que ofereix amb la voluntat de complementar l’acció de la sanitat pública i les altres entitats, institucions i organitzacions no governamentals que tenen com a objectiu vetllar pel benestar dels nens amb malalties oncològiques, cròniques o greus i les seves famílies.

D’entre els diversos projectes que duem a terme o amb els que col•laborem, alguns tenen un preu objectiu en el mercat, i d’altres simplement no es poden comprar amb diners.

En el primer cas (per exemple, la compra d’equips informàtics, un viatge a eurodisney) el nostre protocol d’actuació ens porta a procurar obtenir els bens o serveis sense cost o al millor preu possible utilitzant els Amics del Somni.

En el cas dels serveis que no es poden comprar (una samarreta del Barça signada per Ronaldinho o una entrevista privada amb en Jordi Labanda) la participació dels Amics del Somni és clau per a aconseguir accedir a les instàncies o persones necessàries per a la seva realització.


Dentro de este segundo tipo de peticiones, me hicieron llegar una solicitud de una niña que quería conocer a la cantante Soraya. De manera automática me puse en contacto con la Fundación, le expliqué con por mis relaciones familiares me era fácil poder conseguir este tipo de contactos. Me lo agradeció enormemente... Acto y seguido contacté con mi hermano y él con Soraya explicándole el caso. Llamé a la Fundació para darle el contacto pero la responsable me explicó que ya habían contactado con ella.

Cada vez que oía a Soraya por la radio, la veía por televisión, etc. pensaba si finalmente aquella niña la pudo conocer. Esta mañana he recibido este correo.

Somni de Soraya per la J.

També vam tenir moltes respostes a aquesta convocatòria i es va trobar un contacte molt proper a Soraya, ràpidament ens va dir que vindria encantada a Barcelona a conèixer a la nena.

La seva participació en concurs de TV van fer que aquesta trobada es demores una mica. Malauradament en aquest cas, no vam arribar a temps. La J. ens va deixar dilluns al mati.

Aquesta petició ens va arribar del servei mèdic de l’hospital per intentar donar-li una sorpresa, ni la nena ni la seva mare sabien res, per tant no s’ha trencat cap Somni.

Agraïm a Soraya la seva predisposicio i entenem que els compromisos professionals dels artistes, a vegades no els permetin gestionar l’agenda com ells voldrien.


No os niego que se me han puesto los ojos vidriosos al leerlo. Y me ha hecho pensar muchas cosas. Quizás lo más importante es saber que aún hay personas como las que forman esta Fundació que trabajan desinteresadamente para ayudar a los demás. Aunque también ha servido para darme cuenta de que no vale la pena enfadarse, disgustarse o hacerse mala sangre por tonterías. Bastante cosas importantes hay en la vida como para molestarse por minudeces.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Que bonito Hilari. Precioso

Sabes que J te lo agardece desde donde este

Oscar