miércoles, 24 de diciembre de 2008

I SI NO TINC RAO ME LA TALLO I EM FAIG MONJA. BON NADAL A TOTHOM

L'entrenador del Mataró, Jaume Creixell, no anirà a recollir la medalla que li atorgava la Federació Catalana de Futbol com a premi a la seva trajectòria. El Mataró va perdre contra l'Espanyol B per 4 a 3 després que l'àrbitre xiulés un penal injust contra els mataronins en els darrers instants del partit . Creixell, visiblement alterat, va buscar els periodistes presents a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià per a realitzar la següent denúncia davant les càmeres de TV3.



Los que nos movemos por este maravilloso mundo del fútbol territorial catalán ya hace muchos años que hemos oido hablar del señor Jaume Creixell, de sus aventuras y desventuras en muchos clubes, especialmente en Sant Andreu...

Pero estas declaraciones son tan y tan buenas... que os las tenía que enseñar. Se merece un lugar en la historia de la televisión, a la altura del señor de "Ho haveu vist... ho haveu vist... la mare que els va parir".

Me quedo con la frase final: "I si no tinc raó me la tallo i em faig monja. Bon nadal a tothom".

Genial.

1 comentario:

Raul dijo...

ESPECTÁCULAR, LO ESTABA VIENDO ESTE LUNES EN FUTCAT...Y TREMENDO! Creo que tiene su razón y su no razón.

Buen entrenador y veterano en el asunto...ya veremos si trae cola sus palabras...pero unas buenas risas si que me heché jajaja.

GRANDE EL SEÑOR JAUME.